Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Μία νέα χρονιά παρακμής θα είναι και το 2016…

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και όλες οι "ψεύτικες ευχές" του κόσμου.
Πόλεις οι οποίες έχουν έστω και έναν άστεγο, οι οποίες έχουν έστω έναν συνάνθρωπο να πεθαίνει από την πείνα και χρησιμοποιούν έστω και 1€ σπατάλης στο να ρίξουν βαρελότα στον ουρανό… 
είναι πόλεις άχρηστες και διοικούνται από ανθρώπους ηλίθιους. ...


Ομορφαίνει το χάπι και η ζοφερή μιζέρια σας φορώντας τα χαμόγελα τα εορταστικά για να μην αναγκαστείτε να δείτε τη σαπίλα και το πόσο χαμηλά βρισκόμαστε σαν είδος πάνω σ” αυτό τον πλανήτη.

Πεθαίνουν άνθρωποι από κρύο και από πείνα και εμείς ευχόμαστε χρόνια πολλά, πεθαίνουν άνθρωποι και παιδιά από οβίδες και ρουκέτες των επικυρίαρχων εταιρειών και εμείς χαμογελάμε χαρούμενοι ευχόμενοι να έχουμε πολλά καλά τέτοια χρόνια.

Για πιο λόγο να έρθουν και άλλα τέτοια χρόνια, για πιο λόγο να υπάρχουν τέτοια χρόνια, για να αυξηθεί η σοδειά του σκατόψυχου σε ψυχές;

Ηλίθιο κοπάδι που εκπαιδεύτηκε να μιμείται το σύνολο, για να μη νιώθει μόνο και απεγνωσμένο.

Όχι δεν δίνω ευχή δε δίνω καμιά ευχή σ” ένα τέτοιο πολιτισμό... σε ένα σκατοπολισμο που οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος του !!!.

Δεν συμμετέχω στο εξευτελισμό της συνήθειας και της κοινής σύμβασης αλήθειας… στην δικαιολογία της επιβαλλόμενης χαράς και της συγχώρεσης της απάθειας… δεν γουστάρω να έχω ένα χαμόγελο που καμουφλάρει την θλίψη μου και το θυμό μου… και ας είναι γιορτερές μέρες που της δημιούργησαν τα αφεντικά σου… θα έπρεπε να πεις να πάνε να γ@μηθούνε και οι γιορτές και όλα όσα με καθυστερούν να το αλλάξω…. να αλλάξω αυτό το μπουρδέλο!

Χρόνια πολλά και μαλακίες... γιατί χρόνια πολλά τώρα με χαμόγελο και όχι την άνοιξη, το καλοκαίρι;… πάντα σήμερα, τώρα… γιατί ρε ηλίθιοι γιορτάζετε ;

Τι γιορτάζετε; 
Την κίνηση που σας έκανε ελεύθερους; 
την γνώση ποιος είναι ο εχθρός σας; 
την ένωση και την αρχή της αλλαγής; 
Τι γιορτάζετε; 
που αύριο θα έχετε έστω και μια πιθανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο η ζωής σας; 
που θα έχετε μια ευκαιρία να μην πεθάνετε γονατιστοί και σκλάβοι;

πηγη                                                                         ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: