Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Για ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ - Ένα γράμμα σε σχεδόν λιωμένο χαρτί από μαύρα δάκρυα (video)


Μετά την αποψινή παρουσίαση ακόμα περισσότερων εγγράφων με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή “μυστικά περάσματα” θα έπρεπε κανονικά να εμφανιστεί ο εισαγγελέας μαζί με την δίωξη οικονομικού εγκλήματος και να συλλάβει τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα και τους Έλληνες της “END” για οικονομικό έγκλημα κατά της Ελλάδος! ...
Ο Έλληνας Αρτέμιος Σώρρας, χωρίς να ρωτήσει ή καν να ζητήσει την αδεία της… ελληνικής κυβερνήσεως, έχει καταθέσει υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας το αστρονομικό ποσόν των… 600.000.000.000 $ (δολαρίων).

Γιατί επί δυο μήνες δεν έχουν συλληφθεί οι Έλληνες της “END” και ειδικά ο Αρτέμιος Σώρρας; γιατί;

γιατί όλοι κωφεύουν… κοινώς κάνουν την “παπιά”;
  • κατηγορώ λοιπόν την ελληνική κυβέρνηση γιατί παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις εκ μέρους του Έλληνα Αρτέμιου Σώρρα δεν έχει δώσει την απαραίτητη προσοχή και δεν έχει ακόμα πάει.

  • κατηγορώ τον πρωθυπουργό της χώρας μου τουλάχιστον για αμέλεια ως προς το θέμα και ως ψεύτη για τους λογούς με τους οποίους εκμαίευσε τις θετικές ψήφους των βουλευτών του στην θανατική καταδίκη της πατρίδας μου, των συνελλήνων μου, της οικογενείας μου και εμένα προσωπικά.

  • κατηγορώ τον πρόεδρο της βουλής που με ύφος καρδινάλιου αυτός μόνος αποφάσισε ότι οι εγερθέντες βουλευτές κατά την διαδικασία ψηφοφορίας δι’ εγέρσεως του εθνοφονικού πολυνομοσχεδίου την μαύρη νύκτα της 7/11/2012 ήταν μειοψηφία.

  • κατηγορώ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως γιατί ενώ είναι γνωστής της προσφοράς και έχει λάβει ενημερωτικό έγγραφο δεν αντέδρασε ποτέ.

  • κατηγορώ τους αρχηγούς όλων των υπολοίπων κόμματων της βουλής για τους ίδιους λογούς.

  • κατηγορώ και τους 153 βουλευτές που ψήφισαν “ΝΑΙ” εκόντες - άκοντες (αδιαφορών) ως συνυπεύθυνους στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

  • κατηγορώ όλους τους βουλευτές που ψήφισαν “ΟΧΙ” ή “παρών” ή “απουσίαζαν” ως ηθικούς αυτουργούς στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

  • κατηγορώ όλους τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς που έχουν παραλάβει τα ενημερωτικά έγγραφα και αδιαφόρησαν ή φαίνεται να έχουν αδιαφορήσει συμπράττοντας έτσι στο έγκλημα κατά της Ελλάδος.

  • κατηγορώ τους δημοσιογράφους που επί δυο μήνες έκαναν υπερπροσπάθειες σπίλωσης των Ελλήνων της “END” και ειδικά του Έλληνα Αρτέμιου Σώρρα, καταναλώνοντας τόνους λάσπης ως συνεργούς στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

  • κατηγορώ εκείνους τους Έλληνες που είτε από άγνοια είτε από δόλο ύβρισαν βωμολόχησαν ειρωνεύτηκαν και κατηγόρησαν τους Έλληνες της “END” και ειδικά τον Έλληνα Αρτέμιο Σώρρα.

  • κατηγορώ όλους τους υπόλοιπους Έλληνες εντός και έκτος Ελλάδος που γνωρίζουν οικονομικά δηλαδή καθηγητές οικονομικών σε πανεπιστήμια και οικονομολόγους που εργάζονται σε διεθνείς οίκους και σε άλλες θέσεις, επειδή δεν είχαν το θάρρος να εμφανιστούν και να πάρουν θέση την στιγμή που πολλοί συνέλληνες αυτοκτονούν ή είναι έτοιμοι να αυτοκτονήσουν.

  • κατηγορώ εν τελεί όλους τους Έλληνες γιατί αδιαφόρησαν και αδιαφορούν για το έγκλημα που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν οι πιο πάνω, ως ηθικούς αυτουργούς.


Όλοι αυτοί θα καταγράφουν στις μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας ως οι μεγαλύτεροι εγκληματίες.

Κανένας αιώνας ύπαρξης του ελληνικού έθνους δεν θα καταφέρει να σβήσει αυτή την έσχατη προδοσία.

Όπως δεν κατάφερε να σβήσει την προδοσία των “εφιαλτών” Ελλήνων που είχαν μηδίσει επί Δαρείου και Ξέρξη.

Όπως δεν κατάφερε να σβήσει τόσες και τόσες μαύρες σελίδες εσχάτης προδοσίας.

Να θυμάστε ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τους προδότες κανείς… είστε αισχροί 
Γεράσιμος
ένας Έλληνας που του έκοψαν το ψωμί, θα του πάρουν το σπίτι και ότι έχει κι αφού του πούλησαν και την πατρίδα δεν του μένει τίποτε άλλο από την αυτοκτονία…

tonoikaipnevmata,

Δεν υπάρχουν σχόλια: