Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Νέα δήθεν στοιχεία «κατόπιν εορτής» για να αιτιολογήσουν την προφυλάκιση Η. Κασιδιάρη

Τρία μηνύματα που φέρεται να έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία ενός 21χρονου λαθρομετανάστη από το Μπαγκλαντές στις 12 Μαΐου του 2011 παρουσιάζονται τώρα «κατόπιν εορτής» για να στηρίξουν τις «έρευνες» των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. ...
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσουν και τα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στις 10 Μαΐου 2011, αν και μέχρι στιγμής η δικογραφία κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από αγνώστους.

Στην ουσία πρόκειται για δημοσίευμα από το «Βήμα της Κυριακής» που μιλά για το περιεχόμενο τριών μηνυμάτων που υποτίθεται έλαβε ο προφυλακισμένος πλέον βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου ρωτήθηκε μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

«Σας αναφέρουμε τρία μηνύματα που έλαβε ο κ. Κασιδιάρης στις 12/5/201 1 και συγκεκριμένα: το πρώτο περί την ώρα 14.11.23 από άλλο ΤΗΛΈΦΩΝΟ με περιεχόμενο"... στο νοσοκομείο αριστεροί και ένας ξένος σφαγμένος από Έλληνα στα Πατήσια", στις 14.38.12 "Ηλία να σου πω τελικά τι είπατε στα γραφεία θα πάμε σήμερα κάτω;", ενώ στις 14.48.24 ήρθε η απάντηση Κασιδιάρη, "γ..τους..."» αναγράφεται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία «ο Κασιδιάρης είχε καθοδηγητικό ρόλο, κατηύθυνε τα μέλη της οργάνωσης, τα οποία βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του πλήθους που κινήθηκε από τη Γ΄ Σεπτεμβρίου προς την Αθηνάς» όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που άλλωστε αποτέλεσαν την αιτία για τη μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Σε περίοπτη θέση στη δικογραφία βρίσκεται και άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη στο περιοδικό της Λαϊκού Συνδέσμου οκτώ ημέρες μετά τη δολοφονία Καντάρη στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Το βράδυ του εγκλήματος για τα ξεφτιλισμένα κανάλια των νταβατζήδων το πρόβλημα δεν ήταν η εν ψυχρώ εκτέλεση του Έλληνα αλλά οι αντιδράσεις των ακροδεξιών. 
Όσο παραμένουμε εκτός Κ(υ)νοβουλίου θα κυριαρχούμε στο καθιερωμένο πεδίο δράσης μας - το πεζοδρόμιο - και θα κάνουμε την Αθήνα άνω-κάτω.

Αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η πολιτική μας. 
Μόλις μπούμε στο άντρο της διαφθοράς και των εγκληματιών πολιτικάντηδων, τότε θα ανατραπούν τα πάντα. 
Η Βουλή θα γίνει με μιάς Άγιος Παντελεήμονας...».

πηγη                                                      ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: