Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Οι αντοχές τελειώνουν! Δεν έχουμε άλλη εναλλακτική! Για την Πατρίδα και τον Λαό μας!

 

Για την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Το Σώμα Ελλήνων Εφέδρων, είναι οι Πολίτες/Οπλίτες εκείνοι, οι οποίοι θα κληθούν να υπερασπιστούν από όποιο πόστο μπορούν, την Πατρίδα και το Λαό μας.

Ο κατ’ εξοχήν ρόλος τους σε αυτήν την φάση, της πορείας δηλαδή προς την Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα είναι καίριος, μια που θα κληθούν να την περιφρουρήσουν.

Ενταγμένοι στην Αμυντική Διάταξη της «Παλλαϊκής Άμυνας», προασπίζουν με το όπλο τόσο την οικογένειά τους, όσο και το χωριό, την συνοικία, τον Δήμο και το Έθνος μας.

Δικαιούνται σύμφωνα με το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, να κρατούν όπλα πολέμου στο σπίτι τους, και να τα χρησιμοποιούν όποτε χρειαστεί. Τόσο για την υπεράσπιση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, όσο και για κάθε περίπτωση που ορίζεται σε αυτό.

Για εμάς, πάνω και πέρα απ’ όλα, «Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι».

Η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η λογική του «Πολίτη Οπλίτη», ορίζεται σαφώς στο Κεφάλαιο 68 του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: