Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... Υπέρ των νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας τάχθηκε ο Α.Σαμαράς...

Το άκρον άωτο του ψυχανόμαλου...
Θέλει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ακόμα και στρατιωτική δράση, αλλά... φοβάται τις αντιδράσεις της Ρωσίας!
Αυτό είναι το συμπέρασμα από την θέση που έλαβε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για πιθανές νέες κυρώσεις στην Ρωσία.
Συγκεκριμένα προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι «Σχετικά με την αναταραχή στην Ουκρανία θα πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και προσεκτικοί». ...

Με την λέξη "αποφασιστικοί" ήδη έλαβε θέση υπέρ των κυρώσεων υιοθετώντας την άποψη των Ουκρανών νεοναζιστών που έχουν ερημώσει ολόκληρες περιοχές στην Ανατολική Ουκρανία, πλέον Νέα Ρωσία.

Πολύ γρήγορα ξέχασε την ιδιαίτερη μεταχείριση που του επιφύλαξε ο Ρώσος - τότε πρωθυπουργός - Β.Πούτιν όταν πέρα από κάθε πρωτόκολλο τον υποδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον Φεβρουάριο του 2013, αν και ήταν απλός αρχηγός κόμματος.

Το οτι έχει καταστρέψει χιλιάδες Ελληνες αγρότες δεν του λέει τίποτα. 
Ούτε του λέει τίποτα ότι η ελληνική αεράμυνα διαλύεται καθημερινά λόγω έλλειψης ανταλλακτικών στα αντιαεροπορικά Tor-M1, OSA AKM, S-300PMU1. 
Τα ZUBR που προβλέπεται να είναι ετοιμοπόλεμα στην Δύναμη "Δ" είναι δεμένα και εκτός λειτουργίας.

Το ότι η Φινλανδία που ιστορικά έχει αντιπαλότητα με την Ρωσία δεν έλαβε μέρος στις κυρώσεις, τον αφήνει επίσης αδιάφορο.

Βέβαια, ως συντηρητικός μεγαλοαστός, φοβάται. 
Δεν μπορεί ούτε αυτό να κάνει καλά: Να αποφύγει τα κρατήσει μια "πισινή". Τι θα πει "προσεκτικοί"; Εδώ ο Β.Πούτιν απείλησε ευθέως με χρήση πυρηνικών.

Πολύ φοβούμαστε ότι δεν έχει ιδέα που έμπλεξε την χώρα ο Α.Σαμαράς...

Σάμπως θα είναι πρωθυπουργός όταν θα έρθει η καταστροφή;

πηγη                                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: