Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Έπεσε σήμερα η αυλαία με την απόφαση για την δίκη των εφοριακών. Νίκησαν οι «ισχυροί»

Έχοντας βιώσει προσωπική εμπειρία ως κατηγορούμενη με αντίδικο εφοριακό και μάλιστα  εκείνο τον καιρό, σε υψηλόβαθμη θέση παρά τω Ειδικώ Γραμματέα του ΣΔΟΕ (!!!), τον οποίον οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗΣ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ έχουν παραπέμψει για κακούργημα στην υπόθεση της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, με στοιχεία και ντοκουμέντα στα χέρια μου, που δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση και μ' έναν Εισαγγελέα καταπέλτη κατά του κατηγόρου μου και υπέρ της αθώωσής μου, η... κυρία Πρόεδρος, με καταδίκασε... ...


Δύο χρόνια μετά, δεν έχει εκδόσει ακόμα την απόφαση ώστε να υποβάλω ένσταση!
Τα αποτελέσματα της αθώωσης των επίορκων Εφοριακών, ουδόλως με εκπλήσσουν.
Η ΠΟΡΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ! 
Πόπη Σουφλή
Τελικά τι συμβαίνει σ’ αυτή τη πόλη; Είναι οι Επίορκοι Εφοριακοί του Αμαρτωλού συνεταιρισμού των Εφοριακών Θεσσαλονίκης τόσο δυνατοί ή είναι όλο το σύστημα τόσο βαθιά διαβρωμένο ώστε να συνεχίζεται η  ανομία, η κλεψιά, η αδικία των βολεμένων ενάντια στον ανίσχυρο Ελληνικό λαό;

Η  δίκη των Εφοριακών του Αμαρτωλού Συνεταιρισμού έλαβε τέλος με την συντριπτική αθώωση των κατηγορουμένων. 

Μετά από τέσσερα χρόνια αγώνα του πρώην υπαλλήλου και 2 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης σας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τον άνισο ΤΕΛΙΚΑ αγώνα του πρώην υπαλλήλου του συνεταιρισμού εφοριακών Θεσσαλονίκης ενάντια στο υπάρχον σύστημα. 

Με τρομοκρατημένο τον δικηγόρο υπεράσπισης και  με έναν πρώην υπάλληλο στην κυριολεξία μόνο απέναντι στους ισχυρούς εφοριακούς..
αθωώθηκαν  (οι  εφοριακοί υπάλληλοι) καταβάλλοντας ένα ευτελές ποσό.

Είναι πολύ αποκαρδιωτικό για όλους εμάς που είμαστε έξω από το σύστημα, να βιώνουμε τη δύναμή του με ένα τόσο άθλιο τρόπο. Τώρα καταλαβαίνουμε την κατά 2 μονάδες άνοδο της Χ.Α στις δημοσκοπήσεις. 
Μια κοινωνία που βρίσκεται υπό διωγμό από τους βολεμένους ναι βρίσκει τελικά καταφύγιο στις δυνάμεις αυτές που του υπόσχονται την τιμωρία αυτών που καταχράστηκαν τον κόπο του και τις οικονομίες του!!!

Το blog μας θα συνεχίσει ανεπηρέαστο τον πόλεμο εναντίον όλων αυτών των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών ακόμα και αν κατέχουν σήμερα υπουργικές θέσεις. 
Το υλικό της δικογραφίας καθώς και τα αποδεικτά στοιχεία διαφθοράς των υπαλλήλων είναι διαθέσιμο προς όποιον δημοσιογράφο το ζητήσει και τολμήσει ν’ ασχοληθεί.

Υ.Γ   Τα συμπεράσματα δικά σας.

attikanea                                                                ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: