Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η τελευταία ΜΑΣ Ευκαιρία

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. 
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 2.30 μ.μ. δίνουμε το παρών στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.
Γράφει η Πόπη Σουφλή 

Γιατί άραγε, η Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καλεί με επίσημη πρόσκληση έναν απλό πολίτη, προκειμένου να δώσει το παρόν κατά την επίσκεψη των Μελών της στην Ελλάδα;

Μα φυσικά, επειδή είναι Ο ΜΟΝΟΣ που της έχει γίνει τσιμπούρι τα τελευταία οκτώ χρόνια για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό (Μαραθώνα). ...


Ο ΜΟΝΟΣ, που κλήθηκε από την Επιτροπή Αναφορών του Ε.Ε., να καταγγείλει και διαζώσης, επισήμως την τεράστια οικολογική καταστροφή που θα επιφέρει το τερατώδες αυτό έργο.

ΑΠΟΥΣΑ η Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα.
ΑΠΩΝ, ο Δήμαρχος.
Είχε μήπως άλλα προβλήματα να επιλύσει;
Μήπως αυτά που τον φέρουν ως ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑ στη Λίστα Λαγκάρντ ή σε κάποια άλλη λίστα ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, από αυτές που κυκλοφόρησαν δημόσια και μάλιστα δημοσιεύθηκαν και σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα;
Ίσως...
Πάντως χρόνο ο Δήμαρχος και οι ... λεβέντες της Δημοτικής Αρχής, δεν είχαν καιρό, για να ασχοληθούν με το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ, καταγγέλλοντάς το στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε., ούτε φυσικά να προσέλθουν στις Βρυξέλλες για να επιχειρηματολογήσουν και να αγωνιστούν δυναμικά κατά του έργου. 

Ανέθεσαν το θέμα σε δικηγόρο  (ακόμα δεν έχει απαντήσει ο δικηγόρος, αν είναι συγγενής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ), το έστειλαν στην ΠΟΡΝΗ την δικαιοσύνη στο ΣτΕ, που ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ, και... έχουν την "συνείδησή τους" αναπαυμένη ότι έπραξαν το χρέος τους!!!.

Είχε όμως ένας νέος άνθρωπος, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, πονάει όμως και νοιάζεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ, χρόνια τώρα, για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ έργο του ΧΥΤΑ στον τόπο του στο Γραμματικό..

Κι είναι αυτός, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, που με ανοιχτή επιστολή του, προσκαλεί τους συντοπίτες του να παρευρίσκονται την μέρα και την ώρα της επίσκεψης των εμπειρογνωμώνων της Ε.Ε.

Βλέπετε ο δήμαρχος του Μαραθώνα, περιορίστηκε σε μια μικρή  ανακοίνωση στην εφημερίδα του γιού του (τρομάρα του), ότι η Επιτροπή, έρχεται στον Μαραθώνα, κατόπιν ενεργειών της δημοτικής αρχής.
Ούτε ένα κάλεσμα, μέσω της εφημερίδας του γιού του, δεν έκανε.... 

ΡΕ, ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ολοι εσείς της δημοτικής αρχής, με τις επικοινωνιακές κουράδες σας;
Και πάρτε μαζί σας και τον δήμαρχο με την προπαγανδιστική  "εφημερίδα" του γιού του.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! 


attikanea                                                                ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: