Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χρεοκόπησε η μεγαλούπολη των ΗΠΑ, το Ντιτρόιτ !

Κατήφορο χωρίς σταματημό έχουν πάρει τα οικονομικά της αμερικανικής μεγαλούπολης, του Ντιτρόιτ, η «πρωτεύουσα» της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στην πολιτεία Μίσιγκαν!
Όπως μεταδίδεται σε ρεπορτάζ ξένων μέσων ενημέρωσης, όλα δείχνουν ότι η πόλη θα μείνει από ρευστότητα μέχρι το τέλος του χρόνου, με τις αρχές να αποδίδουν την απότομη χειροτέρευση των οικονομικών στην αύξηση των ιατρικών δαπανών και τη μείωση των φορολογικών εσόδων, συγκριτικά με όσα είχαν προϋπολογιστεί. ...


Περί τα τέλη Δεκεμβρίου, τα ταμειακά διαθέσιμα της μεγαλούπολης θα έχουν περιοριστεί στα 3,6 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 53 εκατομμυρίων που είναι αυτή τη στιγμή… 
Μοναδική λύση είναι η έκδοση ομολόγου 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, φαίνεται ότι αποφάσισαν να αναθέσουν σε ανεξάρτητο εκτιμητή – εταιρία λογιστικού ελέγχου να ελέγξει συνολικά τα οικονομικά και να προτείνει λύσεις.

Ταυτόχρονα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι προσπάθειες περικοπής των λειτουργικών δαπανών και η αναδιάρθρωση υπηρεσιών και οικονομικών υποχρεώσεων.

defence-point,

Δεν υπάρχουν σχόλια: