Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΨΗ. ΠΡΑΞΗ ΘΕΛΕΙ.
Λάβετε μέρος ή πέστε αντίο στο σπίτι σας.
ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΕΤΣΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΝΟΜΙΜΑ
ΕΔΩΣΑΝ 233 δις ευρώ στις τράπεζες σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, ...
οι οποίες πήραν δάνειο μετρητά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να τα δώσουν στον κόσμο σε στεγαστικά δάνεια και κεφάλαια κινήσεως σε μικρομεσαίες και ζωτικής σημασίας επιχειρήσεις. 
(233 δις = οι δαπάνες του κράτους για 4 χρόνια). 
Όχι μόνο δεν έδωσαν οι τράπεζες εκεί τα λεφτά, άλλα τα πρώτα 23 δις τα έβαλαν στο χρέος στις 30 Ιουνίου 2012, για να τα πληρώσουμε με τα μέτρα που παίρνουν !
Από την αρχή έστησαν την άπατη σε βάρος του Λαού, υπουργοί και τραπεζίτες γιατί οι αποφάσεις χορήγησης των ομολόγων λένε επί λέξη ότι ....αν δεν τα πληρώσουν οι τράπεζες θα τα πληρώσει ο λαός με φόρους !!!
Υπεξαίρεση και Απάτη σε βάρος του Λαού και της Χώρας !!!
Έπ αυτοφόρω τους πιάσαμε και
α) Τα ζητάμε πίσω με ομαδική αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα .
β) Ζητάμε αποζημίωση για το εξ αρχής στήσιμο της απάτης σε βάρος μας.
Πριν καταθέσουμε την αγωγή και τα ασφαλιστικά, στέλνουμε στις τράπεζες το κάτωθι εξώδικο για να μας απαντήσουν γιατί παραβίασαν τους όρους των νόμων που τους έδωσαν τα λεφτά που έπρεπε να δώσουν σε εμάς .

Και οι δανειολήπτες και οι απλοί φορολογούμενοι πολίτες μπορούν να στραφούν εναντίον τους, γιατί δεν τους καλύπτει καμία ασυλία για πληρωμή αποζημιώσεων, τόσο των μελών των Δ.Σ. των τραπεζών όσο, και των υπουργών και όσων είναι μπλεγμένοι στο μεγαλύτερο Πλιάτσικο και Λεηλασία της Πατρίδος μας.
Αντίθετα όλοι θα πληρώσουμε φόρους για τα λεφτά που έβαλαν αυτοί στην τσέπη !!!

Με τα ασφαλιστικά μέτρα και την αγωγή
ζητάμε 
τόσο την δέσμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου της τράπεζας όσο και ατομικά του κάθε μέλους του Δ.Σ., για υπεξαίρεση, παράνομο πλουτισμό κλπ, όσο και το πάγωμα κάθε δικής μας πληρωμής και κάθε δικαστικής ενέργειας των τραπεζών σε βάρος μας, μέχρι οι τράπεζες να επιστρέψουν τα μετρητά και τα ομόλογα που δεν έχουν λήξει ακόμα .

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Στείλτε τα εξώδικα στα γραφεία μας και εμείς θα τα καταθέσουμε με δικαστικό επιμελητή στα κεντρικά γραφεία της κάθε τράπεζας στην ΑΘΗΝΑ.
Τα εξώδικα είναι καλύτερα να τα στείλετε με κούριερ για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραλαβή τους από εμάς. 
Να μαζευτούν από την ομάδα της κάθε περιοχής και να μας σταλούν. Ζητήστε τα τηλέφωνα της ομάδας στην περιοχή σας. 
Κάθε δικαστική ενέργεια θα είναι συλλογική και όχι ξεχωριστή για τον κάθε δανειολήπτη .Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι έχουμε ένα κόστος εξόδου των ενεργειών, αντί ένα για τον κάθε δανειολήπτη, πράγμα που << μηδενίζει >> ουσιαστικά τα έξοδα ανά μέλος του συλλόγου.
Επίσης η γραφειοκρατία θα γίνει μια φορά για όλους και όχι τόσες φορές όσοι και οι δανειολήπτες.
Δεν θα υπάρχει συνδρομή για κάθε μέλος του συλλόγου, αλλά στην κάθε δικαστική κίνηση τα έξοδα παραστάσεων θα διαιρούνται με τον αριθμό των συμμετεχόντων μελών, γεγονός που καθιστά <<μηδενική >> την χρηματική συμμετοχή.
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ :
Συμπληρώνουμε το κάτωθι εξώδικο το οποίο είναι κοινό και για τις τράπεζες όπου έχουμε δάνειο και για αυτές που δεν έχουμε. 
Χρειάζεται μόνο ένα εξώδικο χωρίς αντίγραφο διότι στην τράπεζα στέλνουμε ένα εξώδικο με κατάσταση των ονομάτων και όχι το εξώδικο που μας στέλνεται εσείς.
 Όλοι οι δικαστές θα πάρουν τις επόμενες μέρες το έγγραφο που δείχνει γιατί κόβουν τους μισθούς σε αυτούς και σε όλο το κόσμο , δηλαδή για να τα δίνουν στους τραπεζίτες. Έτσι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων με 15.000 και περισσότερους αιτούντες παρόντες όλοι στην Ευελπίδων, θα είναι σταθμός στην Δικαστική Ιστορία.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ.
Πείτε το σε όλους τους γνωστούς σας και μοιράστε το για να συμμετάσχουν όλοι.
Επικοινωνήστε με το κίνημα για να σας φέρουμε σε επαφή στην περιοχή σας με συμπολίτες σας.
Η επικοινωνία με το κίνημα για κάθε πληροφορία – διευκρίνηση γίνεται στα κάτωθι : 
6984 656 709 COSMOTE
6986 753 208 WHAT'S UP
6944 327 327 VODAFONE
6930 362 262 WIND
210 56 96 014 ΣΤΑΘΕΡΟ 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΘΗΒΩΝ 302 ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΚ 12241
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

Τους κόβουμε την είσπραξη... τους τελειώσαμε!!!
Για περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: