Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ; "Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ θα καταστραφεί"...


«Δεν αποτελεί στόχο του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ θα καταστραφεί
Το θέμα που υφίσταται είναι εάν θα διατηρηθεί το νόμισμα». Κουφαθήκατε; 
Ο Τσίπρας τα λέει αυτά και δεν επιδέχονται σχολιασμού. Μιλούν από μόνα τους...
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι είναι βέβαιο πως «η τρικομματική κοινοπραξία» θα καταρρεύσει, ενώ σημείωσε ότι θα ζητήσει εκλογές όταν θα μπορεί να τις επιβάλει. =>
"Δηλαδή πότε και υπό ποιες συνθήκες;" αναρωτιόμαστε εμείς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου για την υπόθεση με τη λίστα των καταθετών της Ελβετίας, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι κάποιους προστάτευε.

«Δεν είναι δυνατόν να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ»

«Δεν αποτελεί στόχο ή επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και χαρακτήρισε ως ένα «ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο» το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα.

«Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ γιατί θα καταστραφούμε. Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι δεν μπορεί να φύγει μια χώρα από το ευρώ. Αυτό που κατανοούν φοιτητές στα πρώτα έτη των σπουδών τους δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Υφίσταται θέμα ευρώ αν θα διατηρηθεί ως νόμισμα, όχι αν η Ελλάδα θα είναι μέσα» σημείωσε.

«Έχουμε σχέδιο»

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «η τρικομματική κοινοπραξία θα καταρρεύσει» και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει «τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας».

«Έχουμε έτοιμο σχέδιο να σταματήσει ο κατήφορος και να επιβληθεί κοινωνική δικαιοσύνη» επισήμανε και πρόσθεσε ότι «όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε πλάτη για να πάμε σε ένα άλλο μοντέλο».

Υποσχέθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η ατιμωρησία, ότι θα πληρώσουν οι πλούσιοι, ότι θα ανοίξουν λογαριασμοί και θα δημευθούν περιουσίες, εφόσον αποδειχθεί ότι έχουν βγει παράνομα χρήματα στο εξωτερικό ή ότι κάποιοι πλουτίζουν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: