Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παρίστανε την ιδιαίτερα του Καμίνη και ζητούσε μίζες


49χρονη υπάλληλο της ΔΕΗ, αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων, συνέλαβε η αστυνομία κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και της απάτης προχώρησε η Αστυνομία. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, παρουσιάστηκε σε επιχειρηματία ως «ιδιαιτέρα γραμματέας» του Δημάρχου Αθηναίων >>>
και του απέσπασε χρήματα για οικονομική ενίσχυση υποτιθεμένης εκδήλωσης του Δήμου.
Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι η 49χρονη επικοινώνησε με δική της πρωτοβουλία μαζί του και στη συνέχεια συναντήθηκαν στο γραφείο της, στο Δήμο Αθηναίων περίπου στα μέσα του περασμένου Μαΐου. Επιπλέον, προφασιζόμενη ότι ο Δήμος Αθηναίων στο τέλος Ιουνίου διοργανώνει εκδήλωση πολεμικών τεχνών, στην οποία «συνεισφέρουν» οικονομικά οι καταστηματάρχες της περιοχής, του ζήτησε το χρηματικό ποσό των 8.000 - 10.000 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα «έλυνε» τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του Δήμου. 
Απέσπασε από τον επιχειρηματία 1.500 ευρώ, ενώ αργότερα αυτός πληροφορήθηκε ότι τέτοια εκδήλωση δεν υπάρχει.
Τελικά ειδοποιήθηκαν οι αρχές και δόθηκε ραντεβού στο οποίο συνελήφθη η 49χρονη έχοντας στην κατοχή της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 
Η υπάλληλος δεν είχε καμία σχέση με το γραφείο του Δημάρχου, ούτε με τον τομέα των εκδηλώσεων και των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: