Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Δ.ΕΝ.

Η δημιουργία του πολιτικού φορέα Δημοκρατική Ενότητα Ελεύθερων πολιτών (Δ.ΕΝ.), οφείλεται στην εντεινόμενη και με σφοδρότητα επίθεση που δέχεται ο τόπος και ο Ελληνικός λαός σε όλη του την διαστρωμάτωση.
Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της Χώρας σε όλα του τα επίπεδα έχει πλέον διαβρωθεί και παραδοθεί ολοσχερώς και ανεπανόρθωτα στα ξένα και ντόπια, γνωστά πλέον ως ¨ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ¨ και αμφιβόλου προέλευσης και στόχευσης συμφέροντα, ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ παράλληλα τους Έλληνες σε επικίνδυνα επίπεδα αδικαιολόγητης αντιπαλότητας.
Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπιστεί η επιμελώς και σκοπίμως διαλυτική κατάσταση -που ως σκοπό έχει τον κατακερματισμό της κοινωνικής συνοχής με απώτερο στόχο την καταστροφή/αφανισμό της Χώρας και των Ελλήνων, οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν να πάρουν το μέλλον τους το μέλλον των παιδιών τους και πρωτίστως το μέλλον της χώρας τους στα δικά τους χέρια.  ...
Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.), μακριά από τους γνωστούς και τους δήθεν πολιτικούς «αρχηγούς-σωτήρες».
Δ.ΕΝ.
Δύναμη ΕΝότητας …
Δημοκρατική ΕΝότητα …
Δημοκρατία Ελευθερία Νέμεσις …
Δημιουργούμε και επιδιώκουμε τον πανανθρώπινο Πολιτισμό, Εδραιώνουμε την Αλλαγή, Θεμελιώνουμε ένα Καλύτερο Αύριο για εμάς και τα παιδιά μας … !!! 
Συνδιαμορφώνουμε ταυτόχρονα με ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, το Όραμα της αυριανής Ελεύθερης Ανεξάρτητης και Κυρίαρχης Ελλάδας !!!
Γιατί:
ΔΕΝ πάει άλλο … !!!
ΔΕΝ δεχόμαστε την αδικία … !!!
ΔΕΝ υπακούμε σε κελεύσματα και εντολές, στοών και ταγμάτων … !!!
ΔΕΝ ενδίδουμε σε ανθρωπομάζες και κυμαδοποίηση της κοινωνίας …!!!
ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε την Αξία και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου … !!!
ΔΕΝ δεχόμαστε πλέον άλλοι να αποφασίζουν για εμάς, … χωρίς εμάς … !!!
ΔΕΝ εκχωρούμε ΠΟΤΕ: την Πατρίδα, το Έθνος, τον Ελληνισμό και την Πίστη μας … !!!
ΔΕΝ θέλουμε μια κοινωνία τοκογλύφων, καιροσκόπων και κάθε είδους «αμφιβόλου ηθικής » σωτήρες… !!!
ΔΕΝ υποχωρούμε, ΔΕΝ εκβιαζόμαστε και ΔΕΝ διαπραγματευόμαστε τις Ανθρώπινες Αξίες … !!!
Γιατί, είμαστε … ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
Γιατί, είμαστε … ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: