Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - Έβαψε το πρόσωπό της με το πινέλο του μέικ απ... και έμεινε παράλυτη !!!

Μια νεαρή μητέρα από την Αυστραλία δεν μπορούσε να φανταστεί ότι βάφοντας το πρόσωπό της με το πινέλο του μέικ απ που δανείστηκε από μια φίλη της, θα την άφηνε παράλυτη μετά από λοίμωξη.
Η 27χρονη Jo Gilchrist, η οποία έχει έναν γιο δυο ετών, πιστεύει ότι το βακτήριο του σταφυλόκοκκου μπήκε στο σώμα της και επιτέθηκε στην σπονδυλική της στήλη,  ...
όταν χρησιμοποίησε το σετ μακιγιάζ της καλύτερής της φίλης.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Princess Alexandra Hospital, στο Μπρισμπέιν εξακολουθούν να προσπαθούν να απαλλάξουν το σώμα της από τα βακτήρια, σχεδόν τρεις μήνες αφότου αρρώστησε. 
Η 27χρονη πρέπει να περάσει τώρα τους επόμενους τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όπου θα πρέπει να της χορηγούνται ισχυρά αντιβιοτικά, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Warwick Daily News. 

Το μικρόβιο μεταδίδεται με τα χέρια, το ρινικό έκκριμα και σπάνια με τον αέρα. 
Οι σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις μεταδίδονται με τα χέρια. 
Το αποτελεσματικότερο μέτρο πρόληψης της εξάπλωσης των σταφυλοκόκκων είναι η αυστηρή εφαρμογή του καθαρισμού των χεριών και σωστών συνθηκών υγιεινής, καθώς και η αντιμετώπιση του αποικισμού.

«Πραγματικά πίστευα ότι θα πέθαινα», λέει η 27χρονη περιγράφοντας τους αφόρητους πόνους που ένιωσε αρχικά. 
Οι γιατροί ανήμποροι έβλεπαν την νεαρή να παραλύει σταδιακά, αρχικά μούδιαζαν τα χέρια της και ακολούθως δεν ένιωθε τα πόδια της.

πηγη                                                                          ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: