Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία του Λογιστικού Ελέγχου του χρέους

Ένα περίπτερο για να κάνει απογραφή και απολογισμό χρειάζεται πάνω από τρεις μέρες και η διαδικασία του Λογιστικού Ελέγχου του χρέους της χώρας θα διαρκέσει μόνο τρεις (ουσιαστικά) μέρες; Ή μήπως η διαδικασία θα γίνει "αλλα παπακωνσταντίνου" ;
grammaline
ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ...
Στις 12.00 σήμερα στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας, συγκροτείται η Επιτροπή του Κοινοβουλίου, για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους.
Έργο της εν λόγο επιτροπής είναι να διερευνήσει τα πραγματικές γενεσιουργές αιτίες που έστειλαν το δημόσιο χρέος και συστήνεται με απόφαση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί από επιστήμονες, ειδικούς και ενεργούς πολίτες στη διεκδίκηση Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εναρκτήρια διαδικασία θα έχει διάρκεια από τις 4/4/2015 έως τις 7/4/2015 και θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου.

Το συντονισμό και τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια των κρατών μελών της Ευρώπης και του κόσμου, έχει αναλάβει η Ευρωβουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα, ενώ τον Επιστημονικό Συντονισμό της διεθνούς ομάδας έχει αναλάβει ο ειδικός επί θεμάτων χρέους κ. Eric Toussaint.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, θα υπάρξουν χαιρετισμοί και παρεμβάσεις Πολιτειακών Παραγόντων, Υπουργών, αρμόδιων Φορέων της Πολιτείας, μελών της Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

πηγη                                                                         ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: