Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Δραγασάκης: ΕΚΛΟΓΕΣ η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ σε περίπτωση αδιέξοδου

Το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση αδιεξόδου αφήνει ανοιχτό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
Και οι δύο επιλογές είναι υπέρ τους
Είναι σαν αυτό που λέμε… κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις!!!
Όταν την SINGULAR LOGIC που βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα, την διαχειρίζονται οι περιούσιοι, περιμένετε πως δεν θα ρυθμίσουν το αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε περίπτωση, όπως τους συμφέρει;
Αν το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού, ψηφίσει υπέρ της εξόδου από το Ευρώ, και την Ευρωζώνη και διακοπή πληρωμής του παράνομου χρέους, το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, θα είναι  ακριβώς το αντίθετο...
…και μετά από τις ενδεχόμενες εκλογές αν ψηφιστούν ή όποιοι ψηφιστούν, θα λένε : "Μα εσύ το ψήφισες, ελληνικέ λαέ"..
ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!
ΑΠΟ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΜΑΣ  ΠΑΝΕ!
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ! 
grammaline

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής διευκρινίζει πως «στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αυτές είναι δυνατότητες αναζήτησης διεξόδου, εφόσον διαπιστωθεί αδιέξοδο». ...

Ωστόσο, επαναλαμβάνει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η «βιώσιμη λύση εντός ευρώ» ξεκαθαρίζοντας μάλιστα, ότι δεν θα υποχωρήσει από τις κόκκινες γραμμές.

«Η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει από την πλευρά της σε διαδικασίες αυτοκαθορισμού και αυτογνωσίας. 
Το να σερνόμαστε από άλλους ως καλοί μαθητές ή να προεξοφλούμε ρήξεις είναι αδιέξοδο» σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, στέλνει σαφές μήνυμα προς τους εταίρους, ότι «εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε» ενώ προσθέτει πως «όσες δυνάμεις και εκτός Ελλάδας δεν είναι ευτυχείς για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα».

Ο κ. Δραγασάκης σχολιάζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων εκτιμά πως έχει γίνει πρόοδος και υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει δεχθεί νέες προτάσεις από τους δανειστές, ενώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «η ίδια είναι έτοιμη και πρόθυμη να συζητήσει λεπτομέρειες και εξειδικεύσεις που αφορούν τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί από την Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας για τα κλίμα που επικρατεί έναντι της χώρας και της κυβέρνησης κάνει λόγο για εισαγόμενη αβεβαιότητα η οποία πρέπει να σταματήσει και προσθέτει ότι η Ελλάδα από τον προηγούμενο Αύγουστο «πληρώνει χωρίς να πληρώνεται», εννοώντας ότι ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της χωρίς να λαμβάνει χρηματοδότηση από το εξωτερικό.

Τέλος, εκτιμά ότι «αν φτάσουμε στον Ιούνιο χωρίς συμφωνία, όλα τα ζητήματα θα τεθούν πολύ πιο σκληρά».

πηγη1                                                                       ,
πηγη2                                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: