Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

ΣΟΚ!! Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! ταυτόχρονα άνοιξαν τα σύνορα ! εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο! διάλυσης τής χωράς!

Κανένα σχέδιο όσο σατανικό κι αν ήταν, δεν θα υλοποιείτο, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ!
Έχουμε κυβέρνηση δοτή από το Σιωνιστικό μιαρό έθνος και λαό που κοιτάζει την προσωπική του βολή και σέρνεται πίσω από κόμματα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ!
ΚΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ! 
Πόπη Σουφλή
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): 
"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. 
Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους". ...
 
Αποτυχία στην Μόσχα Καμμένου! 
Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! 
Τουρκικά σχεδία απόβασης σε Ελληνικό νησί, με αποσταθεροποίησης της Ελλάδας, δια μέσου των λαθρομεταναστών!

Άρθρο Σπύρος Πριφτης

Συνεχίζεται η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας λέει ο Πάνος Καμμένος από τη Μόσχα, αλλά μόνο στα χαρτιά για την ώρα, αφού τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού ήταν πενιχρά, όσον άφορα την ενίσχυση του Ελληνικού Στράτου!

Στα θετικά της επίσκεψης Καμμένου στην Μόσχα είναι η συζήτηση με την Ρωσία ,και διαπραγμάτευση για την συντήρηση των αμυντικών πυραυλικών συστημάτων S-300, Tor M-1, Cornet και άλλων ...
καθώς και την αγορά νέων βλημάτων για τα συστήματα S-300»

Κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε: 
Η Ελλάδα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για να αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας!

Άλλα αυτή η δήλωση, δεν ήταν αρκετή να συγκινήσει τον Ρώσο ομόλογο του, όπως και άλλους Ρώσους Αξιωματούχους!

Ο λόγος είναι προφανές, η ατολμία της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζήσει οικονομική βοήθεια από την Ρωσία, και το παλιό πολίτικο διπλωματικό επικοινωνιακό παιχνίδι, το ότι η Ελλάδα τα έχει με όλους καλά, δηλαδή είμαστε μέλη της ΕΕ, και του ΝΑΤΟ, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς, με κύριο Σύμμαχο μας τις ΗΠΑ!

Αλλά θέλουμε και την Ρωσία! 
Αυτά δεν γίνονται φίλοι μου, μας πήραν χαμπάρι! 
Τέρμα τα ψέματα! μας πήραν χαμπάρι!

Οι Ρωσία βλέπει καθαρά πλέον, ότι η επικείμενη ρήξη της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Δανειστές της, υπάγεται σε ένα επικοινωνιακό Στρατηγικό τρικ, που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν απέδωσε, αλλά ούτε θα εφαρμοστεί!

Ο Πανος Καμμενος υποτιμά την νοημοσύνη των Ρώσων, διότι πρώτα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, έχοντας συνάντησης με πολίτικους και Στρατιωτικούς αξιωματούχους της Χωράς, συζητώντας το ενδεχόμενο μιας δωρεάς παραχώρησης οπλικών συστημάτων του Αμερικάνικου Στράτου που έχουν αποσυρθεί, για τον Ελληνικό Στράτο, γιατί ως γνωστών δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για Σάλιο για αγορά νέων προηγμένων αμυντικών οπλών !

Άρα αφού πας πρώτα στις ΗΠΑ, τι ζητάς δευτερεύον από την Ρωσία!

Η Δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς αποτυπώθηκε από την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα, σε Άρθρο μου με τίτλο: 
Ταξίδι Φιάσκο στην Ρωσία Τσίπρα! Αλέξη ! Τι πήγες να κάνεις στην Ρωσία ; 

Αναλύω διεξοδικά την δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς προς την Ελληνική Κυβέρνηση! 

Αυτό που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν (και βρίζουν τα ίδια κάνουν και εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εκτός από την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει! μέσα από έγκυρες σελίδες που τυχαία είναι του συστήματος!
και τυχαία είναι στην κορφή!
ακολουθούν και τα παπαγαλάκια άλλες σελίδες και Blog που γλείφουν τους πρώτους!  λες και δεν ξέρουμε πως έγιναν οι εκλογές! 
λίγο μυαλό να είχε αυτός ο λαός δεν θα είχαμε φτάσει εδώ! 
οι πολλοί παίρνουν στο λαιμό τους και τους λίγους σκεπτόμενους!), είναι ότι εγώ γράφοντας αυτά τα άρθρα, δεν εξυπηρετώ την Δεξιά του Σαμαρά, ούτε τους ΠΑΣΟΚ, η του κάθε ΜΜΕ τα συμφέροντα. 
Έμενα με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η Ελλάδα φίλοι μου!

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος! 
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος, με τα φαινόμενα κανιβαλισμού λόγο ελλείψεις ανταλλακτικών να έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις!

Τανκς, τεθωρακισμένα άρματα προσωπικοί, τζιπ, φορτηγά, και κάθε φύσεως όπλα, από αντιαεροπορικά πυροβόλα, μέχρι ανταλλακτικά μηχανές πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού,
να υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της παλαιότητας αυτόν τον απαρχαιωμένων οπλικών συστημάτων που είναι σε εν ενεργεία στον Ελληνικό Στράτο.

Έτσι ότι χαλάει, δύσκολα ξανά φτιάχνετε, και στην καλύτερη των περιπτώσεων διαλύεται για ανταλλακτικά! 

Ας μην μιλήσουμε για τα ληγμένα πυρομαχικά! 
Δόξα τον Θεό που είναι λίγο σε καλύτερη κατάσταση η Πολεμική Αεροπορία Μας! 

Η μοναδική και άμεση λύση είναι να ξανά αναστηθεί η Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία,που θα παράξει όπλα made in GREECE!

 Τουρκικά σχεδία αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μεσώ των λαθρομεταναστών!

Σε ένα διαβολικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Χώρας μας, μέσω των λαθρομεταναστών, προχωρά η Τουρκία, αφού τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει τα σύνορα της φανερά, επιτρέποντας στους Σύριους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκιά, να εισέλθουν στην Ελλάδα! 

Το σχέδιο αυτό έχει ως σκοπό την πολίτικη αποσταθεροποίηση της χωράς, με σκοπό την ακυβερνησία, και την δημιουργία κοινωνικής έκρηξης που θα φέρει χάος! 

Με τον συνδυασμό της οικονομικής κρίσης, και το φάσμα της χρεοκοπίας να πλάνα πάνω από την Ελλάδα, κάνει πιο εύκολα τα Τουρκικά σχεδία για μια ταχεία απόβαση με μικρο κόστος σε απώλειες, σε ένα, η περισσότερα Ελληνικά νησιά! 

Αν δεν υπάρξει Εθνική ομοψυχία σε αυτήν την χώρα, ποιος θα σταματήσει την Τουρκιά που αμφισβητεί την κυριαρχία 16 νησιών-νησίδων;

πηγη                                                                         ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: