Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Ανατροπή της κυβέρνησης μέσω διακοπής της καταβολής μισθών και συντάξεων σχεδιάζουν Βερολίνο-Συγγρού...

Απροκάλυπτα δηλώνετε πλέον από τους δανειστές ότι στόχος Βερολίνου και Βρυξελλών είναι η ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ζητήθηκε ευθέως να σταματήσει η κυβέρνηση να πληρώνει μισθούς και συντάξεις για 1-2 μήνες" όπως επιβεβαιώνουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών κι έχει καταγράψει ήδη το defencenet ως δήλωση της μετέχουσας στην διαπραγμάτευση οικονομολόγου Ε.Παναρίτη. ...


Οι δανειστές αρνούνται να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό που προκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς διακόπτοντας την παράταση της προηγούμενης συμφωνίας που αρχικά έληγε στις 30 Ιουνίου και με απόφασή του και προκειμένου να υλοποιηθεί το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης" από έξι μήνες παράταση της χρηματοδότησης χωρίς προαπαιτούμενα την έκανε... μόλις δύο μήνες προκαλώντας ασφυξία στην χώρα.

Οι Γερμανοί υπολογίζουν ότι αν σταματήσουν να καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις για 1-2 μήνες, θα καταρρεύσει  λαϊκή στήριξη που απολαμβάνει η κυβέρνηση και η οποία εν πολλοίς εντοπίζεται στα μικρομεσαία κλιμάκια της δημόσιας διοίκησης και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υλοποιηθεί το σενάριο είτε την κυβέρνησης εθνικής ενότητας με την συμμετοχή των τριών φιλομνημονιακών κομμάτων (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) είτε την ολική κατάρρευση της κυβέρνησης, εκ των έσω.

Η πρόταση, φυσικά ήδη απορρίφθηκε, αλλά δε φτάνει αυτό. 
Για να τελειώνει η φαρσοκωμωδία, είναι καιρός η κυβέρνηση α αποτανθεί στο λαό είτε με νέες εθνικές εκλογές δημοψηφισματικού χαρακτήρα είτε με δημοψήφισμα όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Το αμερικανικό think tank OMFIF, που ειδικεύεται σε ανάλυση καταστάσεων γεωστρατηγικών και οικονομικών κρίσεων θεωρεί ότι το δημοψήφισμα είναι η μόνη λύση. 
Και φυσικά χρηματοδότηση θα βρεθεί: 
Για την κοινότητα των BRICS μια Ελλάδα που θα αποπληρώσει τα χρέη της με χαμηλότοκο δανεισμό από το κοινό τους ταμείο είναι πολύ πιο πολύτιμη από μία Ελλάδα που θα είναι εκτός ευρώ...

Εντυπωσιάζει όμως η γερμανική (γιατί όλες οι πιέσεις από την Γερμανία εκπορεύονται) ωμότητα αντιμετώπισης των Ελλήνων μισθωτών και συνταξιούχων που προτείνουν να τους αφήσουν να πεινάσουν επί δύο μήνες! 
Οπως άφησαν τους Ελληνες στον Β'ΠΠ και πέθαναν 300.000 άνθρωποι τον χειμώνα 1941-1942 μόνο στην Αθήνα, με τα κάρα του δήμου (φωτό) να μεταφέρουν σκελετωμένα πτώματα.

Πάντως δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η γερμανική ωμότητα. 
Οι Γερμανοί είναι συνηθισμένοι στην διάπραξη ωμοτήτων. 
60.000.000 νεκροί του Β'ΠΠ το βεβαιώνουν...

πηγη                                                                          ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: