Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Να γιατί τρέμουν οι απατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Με 148 ψήφους είχε περάσει το νομοσχέδιο για τα διόδια του Μπόμπολα! (video)

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στη κοινή γνώμη οι οργισμένες αντιδράσεις των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και δη εκείνων της ΝΔ του Σαμαρά και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, αναφορικά με τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Πρόεδρου της Βουλής και εις ότι αφορά τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τη νόμιμη λειτουργία της Βουλής.
Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί ότι από τις δηλώσεις της Κωνσταντοπούλου, ...
που απηχούν τις επιταγές της συνταγματικής νομιμότητας, πήρε αποστάσεις και το κόμμα της, διά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σακελλαρίδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Φίλη.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως ο Σύριζα εγκρίνει και επικροτεί τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, προκειμένου να υπερψηφιστούν διατάξεις και αισχρά νομοθετήματα υπέρ των εργολάβων, των καναλαρχών και εν γένει των «νταβατζήδων». 


πηγη                                                                         ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: