Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
-ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:
Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. 
Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει "πρόβλημα". 
Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. 
Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. 
Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα. ...


Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. 
Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.

ΠΟΛΛΟΙ  προτείνουμε τον γέροντα Ιωάννη, που κηρύττει Ευαγγέλιο, ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά και καταγγέλλει συνεχώς τις ανομίες των ιεραρχών στο φως των ανθρώπων.

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ η μόνη ελπίς.

πηγη                                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: