Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝ' ΟΨΕΙ - Τρίτο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα συζήτησαν Γιούνκερ - Σαμαράς

Ξέρετε τι σημαίνει ΝΕΟ ΠΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ;
Σημαίνει ΝΕΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ σε βάρος του Ελληνικού λαού, ή μάλλον ολοκληρωτική εξόντωση αυτών που επέζησαν μέχρι σήμερα από τα οικονομικά μέτρα και εν συνεχεία έπεται η εξόντωση αυτών που θεωρούν ότι είναι ισχυρότεροι και αντέχουν σ αυτά τα νέα μέτρα...
Για τρίτο πακέτο στήριξης στη χώρα μας, αλλά με... άλλο όνομα κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», η οποία αναλύει την επίσκεψη Γιούνκερ στην Ελλάδα. 
Το βέβαιο είναι πώς ανεξάρτητα πώς θα λέγεται θα συνοδεύεται και από νέα μέτρα, τα οποία θα κληθούν να πληρώσουν (κυρίως) μισθωτοί και συνταξιούχοι. ...


Όπως επισημαίνει η «Frankfurter Allgemeine Zeitung», ο Γιούνκερ, που ως πρόεδρος του Eurogroup κατάφερε να διασώσει την Ελλάδα από τη στάση πληρωμών -τουλάχιστον προσωρινά- κόμισε στις αποσκευές αυτό που κομίζουν όλοι οι ξένοι πολιτικοί που επισκέπτονται την Ελλάδα: 
Επαίνους για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις αλλά και προειδοποιήσεις ότι η εποχή των στερήσεων δεν τελείωσε. 

«Η κυβέρνηση Σαμαρά ελπίζει να πάρει από τους δανειστές της ένα τρίτο πακέτο βοήθειας αλλά το οποίο θα έχει άλλο όνομα. 
Η βοήθεια θα κρύβεται πίσω από ευφημισμούς, του τύπου 'παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δισεκατομμυρίων που έλαβε από τις χώρες της ευρωζώνης και μείωση των επιτοκίων. 
Η πλειονότητα των οικονομολόγων συμφωνεί ότι η Ελλάδα χωρίς τρίτο πακέτο, με όποιο όνομα κι αν πάρει, δεν θα μπορέσει να ισοσκελίσει μακροχρόνια τον προϋπολογισμό της» υπογραμμίζει η εφημερίδα.

πηγη                                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: