Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ο Αλέξης μπορεί να κάνει εκλογές όποια μέρα θέλει...

Ο Αλέξης, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ εκλογές, γιατί είναι μέρος του Συστήματος.
Ο Αλέξης, θα παρει εντολή να κυβερνήσει, αν κυβερνήσει και αν προλάβει, όταν οι ΣαμαροΒενιζέλοι, θα έχουν τελειώσει με την εκποίηση της δημόσιας γης και του ορυκτού πλούτου της Πατρίδας μας. 
Πόπη Σουφλή
Θα παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές Eπικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και της Β’ Αθηνών, σε περίπτωση που τολμήσει η κυβέρνηση να πάρει νέα αντιλαϊκά μέτρα ή να υπογράψει με τους ξένους ανθελληνική συμφωνία για το χρέος ή να στήσει νέα αποστασία για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. ...
 
Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει νομίζοντας ότι ξεπέρασε προσωρινά τον κίνδυνο των εκλογών και ετοιμάζεται να διαλύσει τα μικρά κόμματα, δημιουργώντας όσους περισσότερους «ανεξάρτητους» βουλευτές μπορεί, γύρευε αυτή η «επιχείρηση» πόσο στοιχίζει, στους ξένους τοκογλύφους, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να «γλυτώσουν» 200 με 300 δισεκατομμύρια ευρώ, σίγουρα θα ήταν πρόθυμοι να ξοδέψουν 1-2 δισεκατομμύρια για λαδώματα και εξαγορά βουλευτών, πιστεύοντας ότι μπορεί με τους νεοαποστάτες και νέο προδότες βουλευτές, να κερδίσει του χρόνου, τον μαγικό αριθμό των 180 βουλευτών, για να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας και να παραμείνει στην εξουσία για άλλα δυο χρόνια ώστε να προλάβει να τα… ξεπουλήσει όλα και μερικοί να τα κονομήσουν… 

Ο Αλέξης «κάνει βόλτες» στην Ευρώπη και κουβεντιάζει με τους ευρωπαίους ηγέτες και τραπεζίτες για να δει τι σκοπό έχουν για τη χώρα μας και να καταλάβει, αν τα παζάρια που σκέφτεται να κάνει μαζί τους, μόλις γίνει Πρωθυπουργός, μπορούν να φέρουν κάποιο καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας και ανάλογα να καθορίσει τη δική του στάση. 

Παρακολουθώντας δε τα… πανηγύρια και τις υπερφίαλες δηλώσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, ότι ταχατες όλα πηγαίνουν καλά, ότι γρήγορα έρχεται η ανάπτυξη και ότι σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν και ετοιμάζονται με την εξαγορά βουλευτών, να παραμείνουν στην εξουσία για άλλα δυο χρόνια, ενώ η πραγματική κατάσταση για τη χώρα είναι εντελώς διαφορετική, η οικονομία κάθε μέρα που περνάει όλο και θα βουλιάζει περισσότερο, και το μέλλον της χώρας συνεχώς γίνεται και ποιο μαύρο, σίγουρα θα χαμογελάει και θα ετοιμάζει την επόμενη κίνηση του, με την οποία θα τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι... ...

Ήδη, την πρώτη μέρα, μετά τις ευρωεκλογές, ο Τσίπρας τους προειδοποίησε και διεμήνυσε στην κυβέρνηση «να μην τολμήσει να πάρει καμιά απόφαση χωρίς να τον ενημερώσουν» και τα… σαΐνια της κυβέρνησης πολλά από τα οποία είναι σκέτα… βλακόμουτρα, άρχισαν να γελάνε και να «δουλεύουν» τον Τσίπρα λέγοντας «τι λέει πάλι τούτος εδώ…».

Για να τους βγάλουμε λοιπόν από το λήθαργο που έχουν πέσει, τους ενημερώνουμε, για να το ξέρουν, ότι σε περίπτωση που τολμήσει η κυβέρνηση να πάρει νέα αντιλαϊκά μέτρα ή να υπογράψει καμιά νέα αντιλαϊκή και ανθελληνική συμφωνία με τους δανειστές ή να συνεχίσει την προσπάθεια διάλυσης των μικρών κομμάτων, για να μεγαλώσει τον αριθμό των υποψήφιων αποστατών, ο Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα αμέσως σε εκλογές! 
Πως; 
Θα παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές επικρατείας και Β΄ Αθηνών μαζί με τους αναπληρωτές τους και τότε το «πάρτι» σε βάρος του λαού και του τόπου τελειώνει. 

Μπα; Τι πάθατε; 
Σας έλουσε κρύος ιδρώτας; 
Μην φοβάστε, πάρτε μια ασπιρίνη και βάλτε και μια κουβέρτα πάνω σας και θα σας … περάσει!..

πηγη                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: