Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

ΥΠ.ΕΣ. Α.Ντινόπουλος λέει ότι "θα τιμήσει τις μνημονιακές δεσμεύσεις" - Δηλαδή ... απολύσεις!

Διευκρινιστικές δηλώσεις για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Real news της Κυριακής, έκανε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.
Στην συνέντευξή του είχε αναφέρει πως «θα ήθελα η τρόικα να μην ξανάρθει, αφού εδώ που τα λέμε, στα περισσότερα έπεσαν έξω», ενώ αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τις καθαρίστριες του υπουργείου Πολιτισμού είπε πως «καλώς ή κακώς, έγιναν σύμβολο και με τα σύμβολα δεν τα βάζεις». 
Τέλος, πέρασε το δικό του μήνυμα τονίζοντας πως λέει Όχι στις εύκολες απολύσεις. ...


Στις σημερινές, διευκρινιστικές του δηλώσεις, ο κ. Ντινόπουλος είπε:

«Τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα Real News για τα επίμαχα θέματα των απολύσεων και για την τρόικα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, επειδή ενδέχεται να παρερμηνευτούν, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, αμφισβήτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στη συνέντευξή του στην αυριανή (22/6) έκδοση της εφημερίδας.

«Από την πρώτη ώρα, άλλωστε, που ανέλαβα την ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και η τήρηση των συμφωνηθέντων αποτέλεσαν τις άμεσες προτεραιότητές μου
Η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερή στους στόχους της, αφού αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να πιάσουν τόπο οι μεγάλες θυσίες τις οποίες έχει υποστεί ο ελληνικός λαός».

πηγη                                                      ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: