Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Η.Κασιδιάρης: "Αυτά είναι τα ντοκουμέντα της συνωμοσίας που έχουμε στα χέρια μας" (video)

Τα... μισά απ' όσα είπε τα ξημερώματα σήμερα ο Η.Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα να είναι αλήθεια, η κυβέρνηση απλά δεν στέκεται.
Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα δεν βρίσκονται μόνο στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και σε άλλα στελέχη του κόμματος, όπως και σε άτομα που βρίσκονται εκτός Ελλάδος από τον φόβο να επιχειρηθεί η φυσική εξόντωσή του. ...
Ας δούμε τα βασικά σημεία των όσων είπε τόσο αυτός, όσο και ο σύζυγος του γ.γ. του κόμματος βουλευτής Ε.Ζαρούλια, ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Η.Παναγιώταρος και ο βουλευτής Αχαΐας δικηγόρος Μ.Αρβανίτης.

"Θα σηκώσω εντός των ημερών ερώτημα προς τον Σαμαρά ποιον ανώτατο δικαστικό που αποκαλεί Παναθηναϊκάκια τον ελέγχει απόλυτα και άμεσα χωρίς παρέμβαση Αθανασίου και δεν τον αποκαλεί με το όνoμά του λόγω του φόβου των συνακροάσεων, το όνομά του είναι τρισύλλαβο και έχει την ίδια κατάληξη με του Μπαλτάκου.

Ποιος είναι αυτός τι σχέση έχει με το παραδικαστικό Νο2, ή μάλλον γιατί κρατάει την υπόθεση αυτή στο συρτάρι του και σε ποιο γραφείο είχε κάνει ο συγκεκριμένος την άσκησή του, και αυτό σχετίζεται με το παραδικαστικο, τελεία και παύλα."

"Παίρνει τηλέφωνο τον Παναθηναϊκάκια και του λέει να κλείσει τους βουλευτές της ΧΑ φυλακή. 
Θα το σηκώσω αυτό το θέμα προσεχώς όπως είπε ο κ.Μπαλτάκος ο Σαμαράς ελέγχει την Δικαιοσύνη.

Θα σηκώσω το θέμα με τον Παναθηναϊκάκια.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι υπογραφές για τις προφυλακίσεις των βουλευτών της ΧΑ, Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλο έπεσαν τρεις μέρες πριν.
Καταθέσαμε μήνυση την υπόθεση ανέλαβε η κ.Νταγιάντα, και την έβαλε αμέσως στο αρχείο.
Η ίδια έχει αναλάβει τώρα την υποτιθέμενη υποκλοπή.

Η κ.Νταγιάντα μου είχε πει όταν συλληφθήκαμε την πρώτη φορά ότι έχει το φάκελο της δικογραφίας δίπλα της και μέσα σε αυτόν υπάρχουν προγενέστερες συνακροάσεις (από την δολοφονία Φύσσα), για εθνικούς λόγους!
Παραδέχτηκε δηλαδή ότι γινόντουσαν παράνομες υποκλοπές εναντίον μας!
Την επόμενη μέρα όταν λάβαμε την δικογραφία επειδή κατάλαβαν το λάθος τους, οι συνακροάσεις αυτές αφαιρέθηκαν, γιατί αυτόματα θα είχαν ποινικές ευθύνες, υπουργοί και διοίκηση της ΕΥΠ."

Αμέσως ακολούθησε νέα βόμβα από την κ.Ζαρούλια. 
"Να μας πει ο Τ.Μπαλτάκος τι δουλειά είχε και συναντιόταν με τον σταθμάρχη της CIA και για ποιο λόγο! 
Να μας πει αυτός γιατί αν δεν μας πει... περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον!"

Η Κασιδιάρης: "Στο άμεσο μέλλον"

Και τότε ο Γ.Τράγκας ρώτησε πως τα γνωρίζει όλα αυτά η ΧΑ;

Η κ.Ζαρούλια απάντησε: "Μου το είπε ένα πουλάκι στο κλουβί!"

Τράγκας: "Μα για να τα ξέρετε όλα αυτά πρέπει να έχετε πράκτορες παντού"

Η.Κασιδιάρης (μεταξύ σοβαρού και αστείου;): "Της Κα Γκε Μπε"

Και τότε ήρθε η ερώτηση από Γ.Τράγκα

"Πως έφτασαν αυτά στους Ρώσους; Τι σχέση έχετε με τον Πούτιν;"

Η.Παναγιώταρος (κάνει πλάκα;): "Κα Γκε Μπε"

Η.Κασιδιάρης : "Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, απλά είδα ότι ανέβηκε στο δίκτυο rutube, ανέβηκε και στο youtube, αλλά το ρωσικό είναι ανεξάρτητο, το άλλο ελέγχεται, ήδη έχει κάνει μισό εκατομμύριο θεάσεις."

"Εμείς θα ζητήσουμε προκαταρκτική επιτροπή, την περίφημη προανακριτική που με βάση το νόμο περί ευθύνης υπουργών θα οδηγήσει στο ειδικό δικαστήριο τους επίορκους υπουργούς. 
Ήδη έχει τεκμηριωθεί το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, και μένει να δούμε εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα περί εσχάτης προδοσίας τουλάχιστον για 2 υπουργούς, και θα διερευνηθούν και οι ευθύνες Α.Σαμαρά. 
Σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα καθίσουν στο σκαμνί. Για να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Αθανασίου και των ανακριτών"

"Μίλησα με βουλευτές όλων των κομμάτων όχι μόνο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ"

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν και άλλα βίντεο "το πότε θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας το ξέρουμε εγώ και τα στελέχη της ΧΑ"

"Σε ερώτησή μου στον κύριο Αθανασίου για το εάν κάλεσε την προϊσταμένη των ανακριτών κυρία Τσάμη, μου απάντησε 
"Ναι την κάλεσα για ενημέρωση" είχα γνώση της συνομιλίας του και του τι ακριβώς είπε, για αυτό τον ρώτησα. 
Ήξερα ακριβώς τους διαλόγους του Αθανασίου με την Τσάμη, αλλιώς δεν θα ρώταγα, δεν την κάλεσε για ενημέρωση αλλά για παρέμβαση.
Έχω απόλυτη γνώση του διαλόγου και ξέρω ακριβώς τι ειπώθηκε."

"Συνομίλησα με βουλευτές όλων των κομμάτων δεν θα πω ονόματα γιατί θα τρίξει το πολιτικό σύστημα, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που έχουν αποδεχτεί ότι αυτό που έγινε είναι εκτροπή."πηγη                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: