Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Παρουσίασαν πρόγραμμα στη Σπάρτη, όπου οι Δήμαρχοι μπορούν να αποπληρώσουν ακόμα και τα δάνεια Δημοτών ΔΩΡΕΑΝ... (video)

Αρτέμης Σώρρας, ένα όνομα που προκάλεσε και προκαλεί. Οι απόψεις για τον ομογενή από την Πάτρα που όπως υποστηρίζει μπορεί να καλύψει το χρέος της χώρας μας διίστανται.
Άλλοι μιλούν για τον Ελληνοαμερικάνικο μεγιστάνα που θέλει και μπορεί να σώσει την Ελλάδα, και άλλοι για μυθοπλασία και φρούδες ελπίδες.
Για την υπόθεση αυτή, τις κινήσεις του Αρτέμη Σώρρα και της ομάδας του, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη, ενημερωτική εκδήλωση. ...

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η επίσημη πρόταση του κ. Σώρρα προς την Ελληνική κυβέρνηση, δάνειο ύψους 600 δις. δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (IBOE), με τόκο 0,5% για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας από την καταστροφική της πορεία.

Το ποσό αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας ισχυρίζεται ότι από τις 28/9/2012 το έχει καταθέσει σε τράπεζα της Αμερικής προς το Ελληνικό δημόσιο, αλλά η κυβέρνηση ΔΕΝ θέλει να το αντλήσει και προτιμά να φορολογεί τους πολίτες, ώστε να αποπληρώσει ένα χρέος, που σύμφωνα με την ομάδα του κ. Σώρρα ανέρχεται μόνο σε 49 δις ευρώ.

Επίσης στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ένα άλλο πρόγραμμα που αφορά κοινωνικές παροχές, ανθρωπιστική βοήθεια και όλων των έργων υποδομών για κάθε Δήμο της Ελλάδα, με την παρέμβαση της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα. 

Το πρόγραμμα που Εγκρίθηκε για την Ελλάδα και Κύπρο μετά από 49.000 μελέτες για έργα σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, έχει συνολικού ύψους 2,3 τρις ευρώ μετρητά για την Ελλάδα και Κύπρο, με μέση αντιστοιχία ανά κάτοικο 150.000 ευρώ, και αντλεί χρήματα από το Παγκόσμιο ταμείο χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης, ή ταμείο καταπιστεύματος.

Στο πρόγραμμα αυτό εντάσσονται δεκάδες έργα όπως ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή αεροδρομίων, λιμανιών, νοσοκομείων κλπ. αλλά ακόμα και βοήθεια προς πολίτες όπως ξεχρέωμα όλων των δανείων και χρεών των Δημοτών.

Για να πραγματοποιηθούν όμως όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπάρχουν οι εγγυήσεις που τις βάζει ο Αρτέμης Σώρρας, και η αίτηση του κάθε Δημάρχου προς το παραπάνω πρόγραμμα. 
Με λίγα λόγια οι Δήμαρχοί μας με μια αίτηση στο παραπάνω πρόγραμμα, μπορούν να κάνουν ένα βασίλειο τη Λακωνία και την Ελλάδα όλη.

Η ερώτηση είναι αν είναι τόσο απλό, ποιός Δήμαρχος της Λακωνίας δεν θα κάνει την αίτηση; Γιατί αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, αγαπητοί μας Λάκωνες, λύσαμε όλοι μας το πρόβλημα της ζωής μας. Άρα το μέλλον μας κρέμεται από τους 5 Δημάρχους μας.

Για κάποιος, όλα τα παραπάνω γίνονται πιστευτά για τον εξής λόγο.

•  Λένε, ότι σε δικαστήριο που έγινε, πιστοποιείται από την Ελληνική δικαιοσύνη ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά και δείχνουν και τα σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου. 
Αν δεν αμφισβητηθεί δημόσια από την Ελληνική δικαιοσύνη, τότε είναι αλήθεια.

•  Λένε, ότι μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο έχουμε 300 βουλευτές προδότες του έθνους. 
Αν οι τουλάχιστον Λάκωνες βουλευτές που θα δουν το παρακάτω video (Πατριανάκου, Γρηγοράκος, Δαβάκης), δεν απαντήσουν σε αυτές τις κατηγορίες, σημαίνει ότι τις δέχονται.

•  Λένε, ότι ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έχει ξεφτιλίσει τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Αν ο κ. Παπούλιας δεν απαντήσει, σημαίνει ότι δέχεται τα όσα του προσάπτουν.

•  Λένε, ότι η εκκλησία της Ελλάδος έχει πολλά χρήματα και αφήνουν τους Έλληνες να αυτοκτονούν, χωρίς να βοηθούν. 
Λένε επίσης ότι ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε δωρεά από τη βουλή των Ελλήνων 675 δις ευρώ στην εκκλησία, αλλά η εκκλησία επέστρεψε πίσω τα χρήματα. 
Αν η εκκλησία δεν απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες, σημαίνει ότι λένε αλήθεια.

•  Λένε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ "χαϊδεύονται" γιατί φοβούνται τις εκλογές, διότι ο Αρτέμης Σώρρας τους έχει κάνει μήνυση για εσχάτη προδοσία, οπότε όσο έχουν το εκλεγμένο αξίωμα του βουλευτού ή Προέδρου κόμματος και είναι στη βουλή, έχουν την ασυλία, την οποία με τις εκλογές θα τη χάσουν και θα δικαστούν. 
Αν οι τουλάχιστον Λάκωνες βουλευτές που θα δουν το παρακάτω video (Πατριανάκου, Γρηγοράκος, Δαβάκης), δεν απαντήσουν σε αυτές τις κατηγορίες, σημαίνει ότι λένε αλήθεια.

•  Λένε, ότι θα καθαρίσουμε τους 300 προδότες μέσα στο κοινοβούλιο. Αυτό είναι δημόσια απειλή κατά της ζωής των βουλευτών μας. 
Αν οι τουλάχιστον Λάκωνες βουλευτές που θα δουν το παρακάτω video (Πατριανάκου, Γρηγοράκος, Δαβάκης), δεν απαντήσουν σε αυτές τις απειλές, σημαίνει ότι τους φοβούνται.

•  Λένε, ότι υπάρχουν 325 προδότες εκτός βουλής και αυτοί είναι οι Δήμαρχοι της Ελλάδας, οι οποίοι δεν θέλουν το καλό των πολιτών και ενδιαφέρονται μόνο για την δική τους ικανοποίηση. Αν οι Δήμαρχοι δεν απαντήσουν σημαίνει ότι δέχονται τις κατηγορίες.

Με λίγα λόγια, στην εκδήλωση οι τρείς ομιλητές προκάλεσαν τόσο πολύ, τόσους πολλούς, που αν κανείς τους δεν απαντά και δεν τους μηνύει γι αυτά που λένε, τότε οι άνθρωποι λένε αλήθεια.

Τέλος η ομάδα του Αρτέμη Σώρρα έδωσαν προς υπογραφή στους παρευρισκόμενους ένα ψήφισμα, με το οποίο ζητούν να γίνει δεκτή η πρόταση του κ. Σώρρα για τα 600 δις, Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους και να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες. 
Αυτό το ψήφισμα μπροστά μας το υπέγραψαν δεκάδες παρευρισκόμενοι και αυτό δείχνει, πως τα λεγόμενα των ομιλητών, τους έπεισαν.

Δείτε το παρακάτω αποκλειστικό video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!!!

 photo VIDEO_zpsbd63deea.jpg
VIDEO

 
apela                                                                       ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: