Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αφού το τεράστιο τραπεζικό σκάνδαλο Καρούζου το αποκάλυψε ο Χατζηνικολάου, ο Προβόπουλος γιατί είναι ακόμα στην θέση του και όχι στο εδώλιο;

Τα στοιχεία μετά το πόρισμα της Πόπης Παπανδρέου είναι συντριπτικά και δικαιώνουν την αποκάλυψη του Χατζηνικολάου για το σκάνδαλο που φτάνει τα 10,2 δις (όπως είχε γράψει η εφημερίδα).
10,2 δισεκατομμύρια Ευρώ μαϊμουδοδάνεια σε υπερτιμολογημένα ακίνητα με εκατοντάδες οφσορ, που καλείται βεβαίως να τα καλύψει ο Έλληνας φορολογούμενος. 
Και το αποκάλυψε “ένας Χατζηνικολάου”! 
Και δεν ανοίγει μύτη σε αυτή την μπανανία! ...

Αντίθετα ακούμε ατάκες για το “πουλί του Χατζηνικολάου” και άλλες πλακίτσες στην πλάτη μίας κοινωνίας που καταρρέει, που δολοφονείται. 
Η δικαιοσύνη όμως επιβεβαιώνει το σκάνδαλο αφού τα δις έκαναν φτερά!

Δηλαδή η ελεγκτική αρχή, ο Προβόπουλος, ούτε αυτό το πανηγύρι είχε πάρει είδηση; Έδιναν οι τραπεζίτες θαλασσοδάνεια σε οφσορ που άνοιγαν κατά δεκάδες και η ελεγκτική αρχή δεν “ενοχλήθηκε”;

Η BlackRock; Έκανε υποτίθεται την τεράστια, ενδελεχή έρευνα στα δάνεια των τραπεζών, ώστε να οδηγηθούμε στις καταστροφές κολοσσών και την γιγάντωση άλλων “ιδιωτικών”. Η έρευνα κρατήθηκε “μυστική” από τον Προβόπουλο και τον Στουρνάρα. 
Τα βρήκε αυτά τα τεράστια ποσά η έρευνα της BlackRock ή τα συγκάλυψε; 
Εάν τα βρήκε, γιατί ο κύριος Προβόπουλος και ο κύριος Στουρνάρας τα απέκρυψαν;

Γιατί το δεδομένο είναι ότι τα δάνεια αυτά καλύφθηκαν από το χρήμα του Ελληνικού λαού και κάποιος πρέπει να πληρώσει. 
Αυτός που διέλυσε την Ελλάδα για να καλύψει τα εγκλήματα του τραπεζικού συστήματος και το μεγάλο φαγοπότι, πρέπει επιτέλους να πληρώσει. 
Και ουδείς από το συστηματάκι που τον προστατεύει θα είναι σε θέση να τον γλιτώσει, αντίθετα θα πάει μαζί του. 
Σε όποια θέση και αν βρίσκονται, γιατί δυστυχώς τα πλοκάμια είναι παντού.

olympia                                                                  ,

Δεν υπάρχουν σχόλια: