Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου


Aνεπιθύμητος είναι στην χώρα που κάποτε κυβερνούσε (με τραγική κατάληξη για την χώρα...) ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αποτέλεσμα ούτε η αστυνομία να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του.
Θα μιλήσει στο πρώτο Φόρουμ Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια. ...
Σε συνέδριο που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου. 
Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει στο πρώτο Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια.
Tο Φόρουμ πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, με τη στήριξη του ιδρύματος Rockfeller Brothers Fund και τη φιλοξενία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Στο φόρουμ, στο οποίο θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Παπανδρέου, συμμετέχουν πολιτικοί ηγέτες από τα Βαλκάνια, εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων και επιχειρηματίες.

Οι εργασίες του φόρουμ θα επικεντρωθούν σε τέσσερις τομείς: στις περιφερειακές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, το ανθρώπινο κεφάλαιο, την τουριστική ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη.

newsbeast,

Δεν υπάρχουν σχόλια: