Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η.Κασιδιάρης - Το πρώτο βήμα για Εθνική ανεξαρτησία (video)


Στα γραφεία του Πυρήνα Μεγάρων, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις παθογένειες του ελληνικού κράτους, την αδυναμία αντίδρασης του ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος στους εκβιασμούς των δανειστών και την αδιαφορία για την πρωτογενή παραγωγή =>
που θα μπορούσε να μας εξασφαλίσει το πρώτο βήμα προς την Εθνική Ανεξαρτησία. 

Πρωτογενής παραγωγή στην οικονομική επιστήμη ονομάζεται ο παραγωγικός τομέας δραστηριοτήτων με αντικείμενο την απόκτηση ή απόσπαση αγαθών (πρώτων υλών) άμεσης ή έμμεσης κατανάλωσης, κατ' ευθείαν από την φύση (γεωργία, αλιεία, κτηνοτροφία, θήρα, εξόρυξη μεταλλευμάτων κλπ.) 

Ο τομέας αυτός απασχόλησης αποτελεί πηγή εισοδήματος για μεγάλο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ανέφερε για το ύπουλο σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνισμού, καθώς οι τελευταίες κυβερνήσεις με τις αποφάσεις τους και τα σκληρά ανθελληνικά μέτρα έπληξαν το δημογραφικό, το οποίο σε συνδυασμό με την εισβολή στην Πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών έχει καταστεί κυριολεκτικά ΕΦΙΑΛΤΗΣ. 

Επίσης, έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας όπου ο Η. Κασιδιάρης έδωσε καίριες απαντήσεις σε ό,τι αφορά τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία του Δήμου Μεγάρων και των γύρω περιοχών. 

Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας πως ήδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτο κόμμα, αυτό το παραδέχονται πλέον όλοι και στις επόμενες εκλογές θα πάει δυναμικά για την διεκδίκηση της εξουσίας.
ΔΤ12

Δεν υπάρχουν σχόλια: