Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Δόση, δοσίλογοι, δοσολογία και άνευ όρων παράδοση


Τα πάντα θυσιάζονται στο βωμό της δόσης των 31,5 δις ευρώ. 
Τα πάντα για “λίγη ζωή ακόμη” όπως λένε οι Domenica στο καταπληκτικό ομώνυμο τραγούδι τους.
Άνθρωποι ξεπουλούν τη συνείδησή τους οδηγώντας την κοινωνία μας σε αδιέξοδα για… λίγη ζωή ακόμη. =>
Τι ζωή όμως; Θυσιάζουμε τα πάντα στο βωμό μιας δόσης η οποία απλά θα σπρώξει ορισμένα γεγονότα λίγο πιο κάτω. 

Ας μη γελιόμαστε. Η χώρα μας έχει ήδη χρεοκοπήσει απλώς αντί για στάση εξωτερικών πληρωμών προς τους τοκογλύφους επέλεξε τη στάση εσωτερικών πληρωμών.

Ο ασθενής έχει ήδη πεθάνει. Τι πεθάνει δηλαδή που βρίσκεται στο στάδιο της αποσύνθεσης. Απλά εξακολουθούμε να μην το παραδεχόμαστε.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας ξεπουλούν την Ελλάδα, αλλά το βασικότερο, το μέλλον των παιδιών μας. Εσείς, εγώ, τα φάγαμε τα ψωμιά μας. Ζήσαμε έστω και λίγα αξιοπρεπή χρόνια. Τα παιδιά μας όμως;

Οι δοσίλογοι δίνουν κυριολεκτικά τα πάντα, χαρίζουν ακόμη και την ψυχή τους στο διάβολο για να πάρουν τη δόση. Και μας δε μας ρωτούν αν μας αρέσουν οι εξαρτήσεις.

Αλλά παρά το γεγονός πως και ότι είχαμε το χαρίσαμε, και πεζοδρόμιο κάναμε, τον απαυτό μας στήσαμε και κλέφτες των φτωχών γίναμε για να τα δώσουμε στο κεφάλαιο, τελικά η δοσολογία της δόσης είναι από ισχνή έως ανύπαρκτη.

Έτσι όμως ήταν ανέκαθεν οι νταβατζήδες και οι έμποροι ναρκωτικών. Έπαιζαν με τα θύματά τους. Ερεθίζονταν να τα βλέπουν να σέρνονται και εξευτελίζονται για λίγη ψεύτικη χαρά.

Οι δοσίλογοι κάνουν τα πάντα για τη δόση. Έστω και με μετρημένη δοσολογία. Προχωρούν ακόμη και στην παράδοση της χώρας.

Εμείς πότε θα τους δώσουμε μια να πάνε από κει που ήρθαν;

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: