Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - Σημαντικη εκπομπη το σαββατο 1/12/2012 στο Κοντρα Channel


Η κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου, έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων.
Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ. Παπανδρεου και Γ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα αυτά, την οποία συνυπέγραψαν 378 Έλληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής =>

των Ελλήνων στις 10 Οκτωβρίου.

Η κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου σας καλεί:


Το Σάββατο 1/12/12 και ώρα 10 μμ. θα είμαι στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ
στην  εκπομπή Terra Incognita με τον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσο.

Η εκπομπή γίνεται αποκλειστικά για τη μήνυση μου, και θα αναφερθώ σε σημαντικά θέματα όπως για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της βουλής Μειμαρακης ΔΕΝ ανακοινώνει στη βουλή τη μήνυση που βρίσκεται στα χεριά του από τις 10 Οκτώβρη ώστε να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία - και θα συνεχίσω με άλλα θέματα που δεν είναι γνωστά ακόμα.

Επειδή το θέμα της εκπομπής του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικό, ενημερώστε και τους φίλους σας να την παρακολουθήσουν, η στείλτε το link 

http://letmefree.gr/?p=630 

σε αυτούς που ενδιαφέρονται.

Για ένα καλύτερο σήμερα,
Ντόρα Κρητικοπούλου
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: