Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

5 αυγά για το κεφάλι του μισητού Τομσεν της τρόικας. Έπνιξαν την είδηση οι νταβατζήδες των ΜΜΕ


Έκανε ρεζίλι την ΕΛΑΣ και τα μέτρα ασφαλείας. Έξαλλος ο τροικανός κομισάριος.
Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός "ακτιβιστής" Δημήτρης Ρέλλος το έκανε πάλι το θαύμα του. 
Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και "τρυπώντας" κυριολεκτικά τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, πέταξε μια σακούλα =>
με αυγά στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr δύο αυγά έσκασαν στο κεφάλι των αστυνομικών φρουρών, ένα έφαγε ο Τόμσεν στη μάπα και τα άλλα δύο έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του τροικανού.

Το θέμα είναι μεγάλο. Πρώτον για τα μέτρα ασφαλείας που υποτίθεται υπάρχουν και τα έκανε κιμά ο Ρέλλος και δεύτερον γιατί το θέμα αποσιωπήθηκε από όλα τα κανάλια τα οποία- από αυτά που πληροφορηθήκαμε- ήταν απαξάπαντα, παρόντα στον προπηλακισμό. Γαργάρα για να μην κυκλοφορήσει το θέμα και μας κάνουν ντα οι τοκογλύφοι; Ή γιατί εξαιτίας του Ρέλλου, θα χάσουμε τη δόση με τα 13δις; Λογοκρισία και για πόσα, ρε παιδιά;

Εναντίον του Δημήτρη Ρέλλου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έργω εξύβριση, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Ως γνωστόν ο Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε  το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου. Ένας άνδρας πέταξε ένα ποτήρι με καφέ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου." Αυτός ήταν ο Ρέλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: