Το grammaline δεν παίρνει θέση και δεν ταυτίζεται με την πολιτική άποψη των άρθρων που αναδημοσιεύονται. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Οι Ταλιμπάν των μνημονίων τρομοκρατούν το λαό»!

Δριμεία επίθεση στα κόμματα, που υπερψήφισαν το μνημόνιο, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εγχώριους Ταλιμπάν των μνημονίων, που συνεχίζουν την τρομοκράτηση του λαού, έχοντας πλήρως υποταχθεί ...
στα σχέδια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ.
«Οι πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου να ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Προσθέτει δε, πως οι εκβιασμοί αυτοί έρχονται σε μία στιγμή κατά την οποία οικονομολόγοι   και αξιωματούχοι της ΕΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Από τα «πυρά» του κ. Τσίπρα δεν ξέφυγε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ την οποία καλεί να απευθυνθεί σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προκειμένου να της εξηγήσουν για ποιο λόγο δεν έχουν επιβάλλει φόρους στο μεγάλο κεφάλαιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δύναμη και το σχέδιο «για να αλλάξουμε τα δεδομένα, για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της προόδου, της ανάπτυξης. Για να αφήσουμε οριστικά πίσω, στις υποσημειώσεις της ιστορίας, όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα και το λαό στο χείλος της καταστροφής», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συνασπισμού. 

πηγή: εμφάνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια: